Kategorije
Webinari

Pedagogija Marije Montesori: kontekst reformi kod nas

Pedagoško društvo Vojvodine Vas poziva na webinar „Pedagogija Marije Montesori: kontekst reformi kod nas“, povodom 150 godina od njenog rođenja. 

Webinar će se održati u četvrtak 17.12.2020. godine od 17 do 18:30 časova, onlajn preko Zoom platforme. 

Cilj stručnog usavršavanja je da Pedagoško društvo Vojvodine obeleži jubilej rođenja svetski priznatog i velikog pedagoga Marije Montesori. Ona je život posvetila radu sa decom, doprinela je promeni obrazovne paradigme i odnosa prema deci u 20. veku. Pisala je i govorila o načinu kako deca uče, ukazivala na značaj povezanosti okruženja sa učenjem i razvojem dece, verovala u dečji “upijajući um” i u važnost detinjstva.

Webinar je namenjen vaspitačima i stručnim saradnicima u predškolskim ustanovama, nastavnicima razredne nastave, stručnim saradnicima u školi, direktorima i pomoćnicima direktora, kao i studentima pedagoške orijentacije, a i svim zainteresovanim osobama. 

Predavač je prof. dr Otilia Velišek-Braško,
VŠSSOV Novi Sad. 

Teme izlaganja su: Kratak osvrt na život Marije Montesori; Koncept pedagogije Montesori sa fokusom na viđenje deteta, okruženje i materijal Montesori i njene metode u skladu sa razumevanjem načina kako deca uče; Ukazivanje na sličnosti i razlike sa reformom „Godine uzleta“. 

Učesnici će dobiti potvrdu za jedan sat internog stručnog usavršavanja od Pedagoškog društva Vojvodine. 

Prijava učesnika je obavezna i vrši se putem linka https://forms.gle/amh83dpZFGmAVJY66 ili na mejl pedagoskodrustvovoj@gmail.com

Rok za prijavu: sreda, 16. decembar do 20h. 

Svi prijavljeni učesnici će ZOOM link za učešće dobiti dan pred događaj kako bi mogli da pristupe webinaru. Nakon realizacije webinara svi učesnici će dobiti prezentaciju na email, kao i potvrdu o stručnom usavršavanju. 

Kotizacija iznosi 1000 dinara.

*Za članove Društva u kategoriji fizičko lice ili student važi popust od 50% i kotizacija po učesniku iznosi 500,00 din. Za zaposlena lica u ustanovi koja je član Društva važi popust od 20% i kotizacija po učesniku iznosi 800, 00 din. Po prijemu uplate dobićete konfirmacioni email. 

Način uplate: 

  1. FIZIČKA LICA – Skeniranu potvrdu o uplaćenoj kotizaciji poslati na mejl pedagoskodrustvovoj@gmail.com
Uplatilac: Ime i prezime/*email _ Naziv ustanove/*email Iznos za uplatu: 1000 din Tekući račun br. 340-2095-47 Poziv na broj: 00012 Primalac: Pedagoško društvo Vojvodine, Novi Sad Naznaka/svrha uplate: Učešće na Webinaru „Pedagogija Marije Montesori“
UPLATE FIZIČKIH LICA

2. PRAVNA LICA – Na mejl adresu poslati podatke neophodne za pripremu predračuna.

ime i prezime učesnika, naziv institucije, članski broj (ukoliko je ustanova član Društva), adresa institucije i PIB institucije. 
UPLATE PRAVNIH LICA

Dobrodošli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *